Meteen naar de inhoud

Midwintervieiring ‘Terugtrekken en verstillen’

  • door
Wanneer:
december 21, 2022 @ 18:30 – 20:30
2022-12-21T18:30:00+01:00
2022-12-21T20:30:00+01:00
Waar:
YogaFarm
Sterrebosweg
Kosten:
los:25 euro
Contact:
Sabine Philips
0624856661

De winter is in de uiterlijke wereld een periode van terugtrekken, bezinning, stilte en rust. Maar in de innerlijke wereld is het een periode van groei. Midwinter of wel de winterzonnewende is de wedergeboorte van het licht, de terugkomst van de zon. De winter is op haar hoogtepunt maar de natuur zal binnenkort weer uit haar wintersluimering ontwaken. Tijdens deze avond verbinden we ons met de rust en stilte die voelbaar is in de natuur. En tegelijkertijd laten we het terugkerende licht schijnen op dat wat er in ons bewust wil worden.

De activiteiten vinden buiten plaats rond het vuur aan de bosrand en staan vooral in het teken van een gezamelijke viering van de terugkeer van het licht (met elkaar en de natuurwezens).

Wat kun je tijdens deze avond verwachten?

  • Sound healing: met klank en afstemming creeren we samen een veld voor heling en kunnen we naderhand heel bewust onze essentie vanuit stilte ervaren.
  • Begeleide meditatie voor bewustzijnsverruiming.
  • Rituelen voor het achterlaten van belemmeringen in je leven en de bekrachtiging van het licht (diepe wens) dat in jou geboren wil worden. We maken samen een mooie offer tafel met lichtjes voor onze intenties en de natuurwezens. Tijdens drie koningen, na onze reis met de 12 heilige nachten, komen we hier weer samen.
  • Gezamelijke ‘vuurmaaltijd’ en winterchai boven het vuur ter viering van de terugkeer van het licht.

Deze avond is onderdeel van het 40daagse programma ’Midwinterreis’ (voor meer info over het hele programma; ga in de agenda naar de startdag op 27 november). Het hart van deze reis is deze 12 heilige dagen en nachten. Doe je mee aan deze midwinterreis dan is het bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om los aan dit event deel te nemen (kosten 25 euro).

Interesse? Geef je dan op via sephilips@yahoo.com of 06-24856661.