Meteen naar de inhoud

Bezoek en inspiratie

Ben je geinspireerd geraakt door het lezen over de bosboerderij bij YogaFarm en zou je het wel eens willen ervaren? Dat kan door met een groep langs te komen voor een rondleiding. Ook bied ik een individele inspiratietour aan, zodat we tijdens de rondleiding kunnen inzoomen op jouw individuele vragen. Daarnaast verzorg ik graag workshops en lezingen op maat rond het thema voedselbos en leven, werken en creeren in samenwerking met de natuur. Op locatie bij YogaFarm is natuurlijk het mooist, maar in overleg is het ook mogelijk om op een andere locatie langs te komen als dat passender is.

Wil je zelf ook gaan cocreeren met de natuur, een voedselbos aan gaan leggen en zoek je advies en begeleiding in het ontwerpen en uitvoeren van je project? Ik deel graag mijn kennis en ervaring, luister naar jouw ideeen en help je te luisteren naar wat jouw plek ons vertelt.

Vind je het juist leuk om je handen uit de mouwen te steken en al doende het een en ander bij te leren? Dan ben je van harte welkom op de woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur om mee te komen helpen. Wekelijks gaan we met een kleine groep aan de slag om de plek nog een beetje mooier te maken. We sluiten altijd aan op het moment, bij ieders kwaliteiten en wat de plek vraagt. Zo is er altijd ruimte om mee te bewegen met wat zich aandient.

Mocht je je wat langer willen onderdompelen in de natuur bij YogaFarm, check dan de mogelijkheden voor retraites. En houdt ook de agenda in de gaten voor diverse activiteiten op het gebied van natuurbeleving en bewustzijn. Of ontvang elk seizoen een update van de plek via de nieuwsbrief.

Prijs (incl. BTW)
Groepsrondleiding (1,5 uur) €100,-
Individuele inspiratietour (1,5 uur)€60,-
Advies en begeleiding bij ontwikkelen van je plek/ een voedselbos€60,- per uur
Lezing, workshop op maat In overleg