Meteen naar de inhoud

Verhuur plek

YogaFarm biedt een inspirerende plek aan kleine groepen die op zoek zijn naar een rustige, intieme ruimte in verbinding met de natuur. Denk aan trainingen, workshops, (natuur)educatie. Zolang het maar aansluit bij de waarden van YogaFarm, en het programma in afstemming is met de essentie van de plek ben je van harte welkom.

De groepsruimte binnen bestaat uit een ontvangstruimte/ keuken (ongeveer 30m2) en een gemeenschapruimte (ongeveer 50m2). De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen en rondom zijn ramen met zicht naar het bos. In de winter wordt de ruimte verwarmd door een leemkachel, wat een knusse omhullende warmte geeft. In de zomer biedt de locatie verschillende plekken aan de rand van het bos (incl. terras, podium in het bos en vuurcirkel), waar je midden in de natuur kunt samen zijn.

Ook is het mogelijk je bezoek te combineren met een rondleiding door het voedselbos, een yoga/meditatie sessie en/of een lezing/ inspiratie sessie dan wel begeleide wandeling. Helemaal op maat, afgestemd op de intentie/ wens van de groep. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.

Tarieven

De ruimte is te boeken voor een dagdeel (4 uur) of een gehele dag. Koffie en thee is bij de dagdeel prijs inbegrepen. Bij de huur van een gehele dag hoort ook het afnemen van een uitgebreide biologische vegetarische lunch. De producten komen zoveel mogelijk van de eigen plek en van lokale boeren.

Prijs
Huur ruimte dagdeel (4 uur)€80,-
Huur ruimte gehele dag€150,-
Uitgebreid arrangement (zoals taart bij koffie en thee en gezonde snacks en sappen aan het einde van de dag)in overleg
Lunch (biologisch, vegetarisch, zoveel mogelijk uit eigen tuin/bos)€15,-pp
Buitenkooksessie op open vuur, incl diner€45,-pp
Yoga/meditatie sessie, inspiratiesessie, wandeling, rondleiding, lezing op maatin overleg