Meteen naar de inhoud

Verhuur

YogaFarm biedt een inspirerende plek aan groepen die op zoek zijn naar een rustige, intieme ruimte in verbinding met de natuur. Denk aan trainingen, workshops, (natuur)educatie. De groepsruimte binnen bestaat uit een ontvangstruimte/ keuken (ongeveer 30m2) en een gemeenschapruimte (ongeveer 50m2).

De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen en rondom zijn ramen met zicht naar het bos. In de winter wordt de ruimte verwarmd door een leemkachel, wat een knusse omhullende warmte geeft. In de zomer biedt de locatie verschillende plekken aan de rand van het bos (incl. terras, podium in het bos en vuurcirkel), waar je midden in de natuur kunt samen zijn.

Ook is het mogelijk je bezoek te combineren met een yoga/meditatie sessie, een workshop, een lezing/ inspiratie sessie. Helemaal op maat, afgestemd op de intentie/ wens van de groep. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.

Tarieven

De ruimte is te boeken voor een dagdeel (4 uur) of een gehele dag. Koffie en thee is bij de dagdeel prijs inbegrepen, en bij de huur van een gehele dag is het verplicht ook een lunch af te nemen.

Prijs
Huur ruimte dagdeel (4 uur)€80,-
Huur ruimte gehele dag€150,-
Uitgebreid arrangement, zoals taart en gezonde snacks bij koffie en theein overleg
Lunch per persoon (biologisch, vegetarisch, zoveel mogelijk uit eigen tuin/bos)€15,-
Yoga/meditatie sessie, workshop/ inspiratiesessie, rondleiding, lezing op maatin overleg