Meteen naar de inhoud

Individuele retraite

YogaFarm biedt je de mogelijkheid om in retraite te gaan, zodat je je even kunt terug te trekken uit je dagelijkse leven en weer meer in verbinding komt met de natuur en je essentie. In stilte in het bos kun je je weer bewust worden van wie je bent, wat je voelt en even helemaal bijkomen en opladen. Hierbij is de krachtplek in de basis je ondersteuning, maar daarnaast kan ik waar nodig ondersteuning bieden in de vorm van een energetische healing-, een inspiratie-, of individuele yoga- of meditatiesessie. Maar wie weet ervaar je dat deze plek je uitnodigt om alleen maar te zijn!

Je bepaalt hoeveel dagen je wilt komen en samen kijken we bij aankomst of gedurende je verblijf welke ondersteuning passend is bij jouw behoefte. Vaak is er een aanleiding waarvoor je in retraite komt, maar door eerst te aarden op deze krachtige stille plek kun je bewust worden van de onderliggende thema’s die om aandacht vragen. Geen vooropgezet vast plan, zodat we in het moment kunnen afstemmen wat wenselijk is.

Overnachtingsmogelijkheden

Overdag in de natuur zijn en in de avond terugtrekken in het comfort van een eigen kamer? Dan is het gastenverblijf voor jou de beste optie. Deze bevindt zich op de bovenverdieping in het huis en heeft twee tweepersoons kamers (zie de foto’s hieronder voor een impressie). Je kunt daarnaast gebruik maken van de badkamer en de wc die beneden zijn. De gemeenschapskeuken met zithoek bij de leemkachel, de yogazaal, de bibliotheek voor inspirerende boeken en uiteraard de hele plek met meerdere zit/ stilteplekjes in en rond het bos staan ook tot je beschikking.

Heb je nog meer de behoefte om je terug te trekken in de natuur en in stilte met de elementen te zijn? Dat kan door je eigen plek in het bos te creeren en hier de avond en nacht door te brengen. In een natuurlijke shelter (van blad en takken), onder een tarp of in een bivakzak onder de sterrenhemel. Ik begeleid je in het zoeken en voorbereiden van een geschikte plek en leen je alle benodigde materialen (bivakzak, tarp met matje en slaapzak) voor een bijzondere nacht in de natuur. Je kunt gewoon gebruik maken van alle faciliteiten zoals de badkamer en keuken. Maar om het bos avontuur compleet te maken kun je ook kookspullen lenen om bij je shelter te kunnen blijven.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden met bijbehorende prijzen. Het seizoen voor individuele retraites loopt van 1 mei tot en met 1 september. Bel of mail gerust als je specifieke wensen en vragen hebt.

Verblijf Prijs
Overnachting in het gastenverblijf €65,-
Overnachting in het bos (incl. begeleiding en benodigde materialen) €45,-
Extra opties:
Energetische healingsessie €75,-
Yoga, meditatie of (natuurbeleving of voedselbos) inspiratiesessie op maat €60,-

Impressie van het gastenverblijf bij YogaFarm.