Meteen naar de inhoud

Over Yogafarm

YogaFarm is een krachtplek in Dalfsen, waar mensen, dieren en planten in harmonie samen leven. Hier kun je deelnemen aan yogalessen, retraites, seizoensvieringen, meewerkdagen en tal van andere activiteiten op het gebied van natuurbeleving en bewustzijn. De krachtige natuur die voelbaar is op deze plek ondersteunt je om weer meer in verbinding met je essentie te zijn, om weer thuis te komen bij jezelf. Hier kun je vertrouwd raken om helemaal aanwezig zijn met wat zich aandient, waarna je weer geinspireerd, opgeladen en volledig ontspannen huiswaarts keert.

Het gezicht achter YogaFarm

Als cocreator van deze plek werk ik, Sabine Philips, samen met de regeneratieve kracht van de aarde en de kosmische energie. Bij alles wat ik doe, staat de verbinding met de stroom van het leven centraal. Dit is een continue uitwisseling en afstemming: wat stroomt moeiteloos en voelt licht/ vitaal/ levendig en wat is gestagneerd, voelt donker/ afgestorven? Vanuit deze samenwerking met de natuur ontstaan er organisch prachtige gebalanceerde cocreaties. Zo krijgt de plek, met alle wezens inclusief ikzelf, de ruimte om steeds meer te gaan (uit)stralen.

De natuur is mijn grote leermeester, mijn inspiratiebron en is de vormgever van de plek. Terwijl ik met behulp van mijn intenties de richtingaanwijzer ben. Uiteraard staan we niet los van elkaar. Het is een continue uitwisseling; het is als in- en uitademen. Zo krijgen de natuurkrachten/ wezens de ruimte om te doen waar hun kracht ligt en blijf ik gedurende het creatieproces in verbinding. Dit is voor mij een doorgaande ontdekkingsreis, vol avonturen. De plek zelf en de natuur in het algemeen zijn mijn belangrijkste voedingsbronnen. Daarnaast zijn yoga en meditatie voor mij de meest ondersteunende elementen om vanuit harmonie te kunnen leven. Het leert me om de balans tussen hart, hoofd en handen te vinden. Evenals de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. En de balans tussen het leven in de fysieke/materiele en de geestelijke/buitenzintuigelijke wereld.

Ik houd ervan om de dingen ongedwongen, met passie en humor te doen. Pionieren is mijn drijvende kracht en ik word graag uitgedaagd om alles uit het leven te halen en creatief te zijn. Ik ben van nature enthousiast en nieuwsgierig en ontdek graag onbekend/nieuw terrein. Een ontdekkingsreiziger die gaandeweg heeft geleerd om thuis te ZIJN!

Het land van YogaFarm

YogaFarm ligt in het buitengebied van Dalfsen, aan de rand van het Sterrebos/ het Rechterense veld. Het gebied heet Millingen en bevindt zich ten zuiden van de Overijsselse Vecht. Het is onderdeel van het Landgoed Den Aalshorst.

Het terrein van YogaFarm is in totaal ongeveer 1,5 hectare, waarop ook een huis en een voormalige boerenschuur te vinden zijn. 1 hectare agrarisch land groeit organisch tot een voedselproductietuin/ voedselbos en 0,5 ha bevat het erf en een biodiverse bosrand. In deze zone bevindt zich o.a. ook een vijver, een gemeenschaps/ vuurcirkel, een bospodium en een moestuin met kas. De helft vd schuur is inmiddels omgetoverd tot een yoga/gemeenschapsruimte. Voor meer informatie over de plek en de mogelijkheden om deze te ervaren, verwijs ik je naar de pagina bosboerderij.