Start 21 daagse Helende midwinterreis, inclusief de 12 heilige nachten

Wanneer:
december 19, 2021 – januari 9, 2022 hele dag
2021-12-19T00:00:00+01:00
2022-01-10T00:00:00+01:00
Waar:
YogaFarm
Sterrebosweg
Kosten:
100 euro (of 50 euro thuis studie)
Contact:
Sabine Philips
0624856661

Wil jij deze bijzonder krachtige tijd van het jaar aangrijpen om jouw bewustzijn te verruimen? Om stil te staan bij het afgelopen jaar en helderheid te krijgen over het komende jaar? Dan is deze 21 daagse helende reis tijdens de midwinter echt iets voor jou. Een reis zonder al te veel fysieke verplaatsing passend bij deze tijd. Een reis van de ziel, naar een andere dimensie, waarvoor we in ons dagelijkse leven vaak geen ruimte hebben.

De kracht van de midiwntertijd en de heilige nachten
Enerzijds is dit een periode van terugblikken, achterlaten, vergeven, dankbaar zijn voor wat het jaar ons heeft gebracht. Maar het is ook een tijd van vooruitkijken; wat nemen we mee het nieuwe jaar in, wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Vol verwachting gaan we in deze tijd letten op orakels, tekenen die ons een blik op de toekomt geven……
Het is een magische tijd, waarin de poorten naar andere dimensies openstaan; het rijk van de mensen, de doden, de ongeborenen, de dieren, natuurwezens en alle andere wezens en rijken. Veel mensen beleven deze tijd vanuit één bepaalde traditie (bv. Christelijk, Keltisch, Antroposofisch). Tijdens dit programma word je uitgenodigd om breder dan de voor jou bekende traditie, met bijpassende rituelen, te kijken. De essentie, de onderstroom is hetzelfde; het is namelijk vooral een reis vanuit de natuur, de kosmos die we bewust kunnen ervaren. Vanuit die essentie, ongebonden aan een specifieke vorm, gaan we samen op ontdekkingsreis. We gaan de terugkeer van het licht, de poort naar vernieuwing meemaken, we gaan ons bewust openen voor de nachten (de droomwereld) en zo inzichten vergaren in wat de toekomst (het nieuwe jaar) voor ons in petto heeft.

Wanneer gaan we op reis?
We starten deze reis op zondag 19 december tijdens de volle maan en eindigen onze reis op zondag 9 januari. In deze periode vallen de winterzonnewende (21 december) en de zogenaamde 12 heilige nachten (tussen kerstavond en drie koningen). Vooral deze nachten bieden ongekende mogelijkheden voor inspiratie uit de geestelijke wereld.

Reisbenodigdheden
Je kunt kiezen om deze reis volledig vanuit huis te doen of gecombineerd met een aantal samenkomsten bij YogaFarm. De belangrijkste elementen (bouwstenen) zijn; zelfonderzoek dag en nacht (m.b.v. een speciaal nachtdagboek), werken met intenties, begeleide meditaties, een krachtige mantra en pranayama oefening.

De thuis module (= 50 euro). Hierbij is inbegrepen:

– Het handboek 21 daagse helende reis (pdf), met informatie over deze periode (o.a. wat er in de natuur gebeurt),handleiding over het gebruik van de bouwstenen en uitleg over de dagelijkse opdrachten.
– Nachtdagboek voor de 12 heilige nachten (pdf), met informatie over slapen/ dromen en een dagboek om gestructureerd jouw dromen maar ook je dagreflectie in vast te leggen.
– Audio opname met een openingsmeditatie tijdens de volle maan op 19 december (start audio)
– Audio opname voor je dagelijkse ochtend meditatie en intentie (AM audio).
– Audio opname met een meditatie voor de avond/ voorbereiding op de nacht (PM audio).
– Audio opname voor ieder moment van de dag, met ondersteunende mantra en pranayama oefening (Herverbinding audios).
– Audio opname met een afsluitende metta meditatie (einde audio)

De gecombineerde module (= 100 euro). Hierbij is inbegrepen:

– De thuismodule (50 euro); info zie hierboven.
– Deelname aan de midwinterviering op dinsdag 21 december van 15.30 tot 17.00 uur.
– Wekelijkse samenkomst bij YogaFarm aan het begin, in het midden en aan het einde van de 12 heilige nachten op de donderdagavond van 15.30 tot 16.45 uur.

Reisoverzicht
Gedurende de 21 daagse reis zullen we een aantal keer bewust stilstaan (tijdens een aantal kerndagen) en kun je eventueel samenkomen bij YogaFarm. Hieronder een overzicht van alle belangrijke pitstops die we onderweg maken:

– Zondag 19 december: Start 21 daagse tijdens volle maan (thuis m.b.v audio)
– Dinsdag 21 december: Midwinterviering (bij YogaFarm)
– Donderdag 23 december: Inwijding heilige nachten (bij Yogafarm).
– Vrijdag 24 december: Kerstavond, start heilige nachten (thuis)
– Donderdag 30 december: Voorbereiding Oud en nieuw (bij Yogafarm)
– Donderdag 6 januari: Driekoningenviering (bij Yogafarm)
– Zondag 9 januari: Einde 21 daagse (thuis m.b.v audio)

Voor meer informatie over iedere individuele samenkomst bij YogaFarm verwijs ik je naar de specifieke data in de agenda.

Praktisch
– Heb je nog specifieke vragen? Bel of mail dan gerust.
– Wil je opgeven voor de thuis of de gecombineerde module? Dan kan dat via sephilips@yahoo.com of via een bericht naar 06-24856661.
– Je ontvangt na betaling (via bank of tikkie) het handboek en nachtdagboek in pdf (per email) en de basis audio’s (via whatsapp).
– Tijdens de 21 daagse zul je via een whatappgroep tevens aanvullende audio’s en aanvullende informatie ontvangen.