Over YogaFarm

YogaFarm biedt yogalessen, meditatie- en yoga nidra avonden, verdiepingsdagen, persoonlijke retraites en energetische healing in Dalfsen aan. Op een prachtige locatie aan de rand van het Sterrebos. Tevens is YogaFarm een bosboerderij (voedselbos) in ontwikkeling, waar voedselproductie in samenwerking met de natuur plaatsvindt.

YogaFarm is een krachtplek, waar mensen, dieren en bomen/planten in harmonie samen leven. Een plek waar je thuis kunt komen bij jezelf en de verbinding met de natuur op een dieper niveau kunt ervaren. Waar je gewoon even kunt ontspannen, alles weer helder te kunnen voelen en zien om vervolgens opgeladen en geinspireerd terug te keren!

 

Een plek voor verbinding en bewustzijn

Yoga betekent letterlijk verbinding, en dat is precies wat de spirit is van deze plek. Samen in verbinding met de natuur ervaringen op doen en leren. Open en vrij; waar we het allemaal even niet precies hoeven te weten, te plannen en te organiseren. Waar we het natuurlijke ritme volgen, alles organisch mag groeien en we leren van de natuur. Het is een plek voor verbinding en bewustzijn, waarbij de natuur centraal staat.

Vijf jaar geleden ben ik, Sabine Philips, weer teruggegaan naar mijn roots. Naar het Sterrebos in Dalfsen waar mijn jeugdherinneringen liggen en ik me diep mee verbonden voel. Op deze plek heb ik YogaFarm opgericht, waarmee ik mijn droom wil verwezenlijken. Namelijk het creëren van een plek waar mensen, dieren en planten in harmonie met elkaar samenleven.

De missie van YogaFarm is samengevat in de volgende twee peilers:

Natuur: zorgdragen voor de aarde.
Mens: zorgdragen voor de mens.

Door het aanbieden van o.a. yoga, meditatie en healing wil ik je ondersteunen in je (spirituele) ontwikkeling. Zodat je bewustzijn verruimd en je meer balans, rust, stilte en vrijheid in je leven kunt ervaren. Parallel aan deze innerlijke reis zal ook de verbinding met al het leven op aarde groeien.

En door een krachtige plek te creëren waar mensen, dieren, planten en bomen in harmonie met elkaar leven, wil ik een ieder inspireren om in verbinding met zijn/haar omgeving te leven. Samen zijn, eten, leren, groeien in verbinding met de bomen, planten en dieren; dat kun je op deze prachtige plek ervaren!

 

Locatie 

De locatie van YogaFarm is aan de Sterrebosweg 1 in Dalfsen, aan de rand van het Sterrebos. Het gebied heet Millingen en bevindt zich ten zuiden van de Overijsselse Vecht. Het is onderdeel van het Landgoed Den Aalshorst, dat in totaal ongeveer 500 hectare grond en 20 huizen/boerderijen in haar bezit heeft. Hiervan bestaat ongeveer 200 ha uit bos en natuurterrein en 300 ha uit in pacht uitgegeven (gras)land. De buitenplaats zelf, met het huis, de tuin en het park is op een paar minuten loopafstand van YogaFarm te bereiken.

Het terrein van YogaFarm is in het totaal ongeveer 1,5 hectare, waarop ook een huis en een boerenschuur te vinden zijn. Aangrenzend aan het perceel is het Sterrebos, en iets verder door het Rechterense veld.