Over YogaFarm

YogaFarm biedt o.a yoga, meditatie en retraites in Dalfsen aan. Op een prachtige locatie aan de rand van het Sterrebos. Tevens is YogaFarm een bosboerderij (voedselbos) in ontwikkeling, waar voedselproductie in samenwerking met de natuur plaatsvindt.

 

Een plek voor (natuur)bewustzijn en verbinding 

Yoga betekent letterlijk verbinding, en dat is precies wat de spirit is van deze plek. Samen in verbinding met de natuur en elkaar ervaringen op doen en leren. Open en vrij; waar we het allemaal even niet precies hoeven te weten, te plannen en te organiseren. Waar we het natuurlijke ritme volgen, alles organisch mag groeien en we leren van de natuur. Het is een krachtplek;

  • waar mensen, dieren en planten in harmonie met elkaar samenleven,
  • waar je de verbinding met de natuur op een dieper niveau kunt ervaren,
  • waar je kunt ontspannen, zodat je alles weer helder kunt voelen en zien,
  • waar je je kunt opladen zodat je vol energie en inspiratie weer huiswaarts keert,
  • waar je weer thuis kunt komen bij jezelf.

Met het creëren van deze krachtige plek wil ik je inspireren om in verbinding met je ware natuur en in harmonie met je omgeving te leven. Daarbij wil ik je graag ondersteunen in je ontwikkeling door het aanreiken van o.a. yoga en meditatie . Zodat je bewustzijn verruimd en je meer balans, rust, stilte en vrijheid in je leven kunt ervaren. Parallel aan deze innerlijke reis zal ook de verbinding met al het leven op aarde groeien.

Het gezicht achter YogaFarm

Als cocreator van deze plek werk ik, Sabine Philips, samen met de regeneratieve kracht en vitaliteit van de aarde en de kosmische energie. Bij alles wat ik doe, staat de verbinding met de stroom van het leven centraal. Een continue afstemming: wat voelt levendig en waar voelt het doods? Wat wil ik bekrachtigen en wat mag ik loslaten?

Dit is voor mij een doorgaande ontdekkingsreis, vol avonturen. De plek zelf en de natuur in het algemeen zijn hierbij mijn belangrijkste leermeesters. Daarnaast zijn yoga, meditatie en ook energetische healing voor mij de meest ondersteunende elementen om vanuit harmonie te kunnen leven. Het leert me om de balans tussen hart, hoofd en handen te vinden en te behouden. Evenals de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. En de balans tussen het leven in de fysieke/materiele en de geestelijke/buitenzintuigelijke wereld.  

Ik houd ervan om de dingen ongedwongen, luchtig, met passie en humor te doen. Pionieren en transformatie is mijn drijvende kracht en ik word graag uitgedaagd om alles uit het leven te halen en creatief te zijn. Ik ben van nature enthousiast en nieuwsgierig en ontdek graag onbekend/nieuw terein. Een ontdekkingsreiziger die gaande weg heeft geleerd om thuis te ZIJN!

Het land van YogaFarm

YogaFarm ligt in het buitengebied van Dalfsen, aan de rand van het Sterrebos/ het Rechterense veld. Het gebied heet Millingen en bevindt zich ten zuiden van de Overijsselse Vecht. Het is onderdeel van het Landgoed Den Aalshorst.

Het terrein van YogaFarm is in totaal ongeveer 1,5 hectare, waarop ook een huis en een voormalige boerenschuur te vinden zijn. 1 hectare agrarisch land groeit organisch tot een voedselproductietuin/voedselbos en 0,5 ha bevat het erf en een biodiverse bosrand. In deze zone bevindt zich o.a. ook een vijver, een gemeenschaps/ vuurcirkel, een bospodium en een moestuin met kas. De helft vd schuur is inmiddels omgetoverd tot een yoga/gemeenschapsruimte. Voor meer informatie over de plek verwijs ik je naar het kopje ‘bosboerderij’.