Verdiepingsdagen en retreats

Naast wekelijkse yogalessen en maandelijkse meditatie en yoga nidra avonden biedt YogaFarm ook verdiepingsochtenden, weekends en weken aan. Tijdens een verdiepingsdag/ ochtend of middag wordt vaak een specifiek thema zoals bijvoorbeeld Prana/adem of Ayurveda uitgediept. Hiervoor zullen ook af en toe gastdocenten worden uitgenodigd. Houdt de agenda in de gaten voor aankomende activiteiten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Zodra de faciliteiten voor verblijf bij YogaFarm gereed zijn (planning voorjaar 2020) zullen er ook weekends en weken aangeboden worden, aansluitend bij de kernactiviteiten van YogaFarm. Hierover volgt later meer informatie.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om een dag(deel) op maat te verzorgen voor groepen. Wil je bv. met je collega’s, vrienden of familie een halve of hele dag (of avond) een activiteit verzorgd hebben op het gebied van yoga/ meditatie/ voeding/ natuur? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te verkennen. Het kan bij YogaFarm zelf plaatsvinden, (inclusief biologische catering), maar het is ook mogelijk om langs te komen op een andere locatie als dat passender is.