Verhuur ruimte

In de voormalige boerenschuur is een prachtige ruimte gecreëerd. Het bevat een ontvangstruimte met keuken en zithoek en een gemeenschapsruimte voor verschillende activiteiten, trainingen en andere vormen van samenkomst. De ruimte is is ecologisch verbouwd en afgewerkt met voornamelijk hout en leem. Er is rondom glas zodat de verbinding met het bos ervaren kan worden en bevat openslaande deuren naar het terras aan de vijver, waar je zo het bos inloopt. De ruimte wordt verwarmd met een leemkachel. Een aangename en duurzame vorm van verwarming die de ruimte meteen ook een fijne uitstraling geeft. Kortom een plek voor een ieder die iets wil organiseren op een inspirerende plek in de natuur!

Wat kun je bij YogaFarm boeken?

  • Je kunt en dag, dagdeel, of meerdere dagen de ruimte huren, inclusief de vrije ruimte buiten. Overnachtingsmogelijkheden zijn op 5 min lopen (vraag naar de mogelijkheden) en op termijn ook bij YogaFarm zelf.
  • Er wordt koffie, thee en eventueel ook lunch en diner verzorgd. Volledig biologisch en vegetarisch (evt. ook veganistisch), met zoveel mogelijk producten uit het voedselbos en eigen tuin, aangevuld met producten van onze lokale partner; biologische zorgboerderij ‘Landjuweel de Hoeven’.
  • Ook is het mogelijk een begeleide inspiratiesessie op maat, een rondleiding door het voedselbos, of een yoga- en of meditatieworkshop te reserveren. Ik geef de dag graag samen met jou vorm, aansluitend bij de behoefte van de groep.

Wil je meer weten over de mogelijkheden , beschikbaarheid en prijzen? Bel of mail me dan!