Persoonlijke retraite

YogaFarm biedt je de mogelijkheid om in retraite te gaan, zodat je je even kunt terug te trekken uit je dagelijkse leven en weer meer in verbinding komt met de natuur en je essentie. In stilte in het bos kun je je weer bewust worden van wie je bent, wat je voelt en even helemaal bijkomen en opladen. Hierbij is de krachtplek in de basis je ondersteuning, maar daarnaast kan ik waar nodig ondersteuning bieden in de vorm van een healing-, een inspiratie-, of individuele yoga- of meditatiesessie. Maar wie weet ervaar je dat deze plek je uitnodigt om alleen maar te zijn!

Je bepaalt hoeveel dagen je wilt komen en samen kijken we bij aankomst of gedurende je verblijf welke ondersteuning passend is bij jouw behoefte. Vaak is er een aanleiding waarvoor je in retraite komt, maar door eerst te aarden op deze krachtige stille plek kun je bewust worden van de onderliggende thema’s die om aandacht vragen. Geen vooropgezet vast plan, zodat we in het moment kunnen afstemmen wat wenselijk is.

Het gastenverblijf bevindt zich op de bovenverdieping in het huis en heeft twee kamers. De verdieping heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed (kamer ‘de oceaan’) en een kamer met een eenpersoonsbed (kamer ‘de aarde’) en een zithoek waar je kunt ontspannen of wellicht je eigen (yoga/ meditatie) practise kunt doen. Je kunt gebruik maken van de badkamer en de wc die beneden zijn. Bij kort verblijf kun je ook gebruik maken van een biologisch ontbijt. Bij een langer verblijf kun je gebruik maken van de gemeenschapskeuken (en koken met producten uit de moestuin/ voedselbos), een zithoek met kachel, de yogazaal, de bibliotheek voor inspirerende boeken en uiteraard de hele plek met meerdere zit/ stilteplekjes in en rond het bos.

Op dit moment is de bouw van ‘de bosloft’ in volle gang. Dit zal een appartement van 45 m2 worden voor langer verblijf, waar je je midden in het bos bevindt. In deze ruimte is een ruim tweepersoonsbed (of twee losse bedden), een keukentje en zithoek met houtkachel aanwezig. Je hebt daarnaast een eigen dakterras met uitzicht over het hele bos. Wc en douche bevinden zich beneden. De verwachting is dat deze eind augustus 2022 beschikbaar komt. Foto’s volgen spoedig. Vraag gerust al naar de mogelijkheden voor het najaar van 2022 of voor 2023.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Bel of mail gerust als je specifieke wensen en vragen hebt.

Verblijf Prijs
Overnachting gastenverblijf per nacht 1 persoon €60,-
Overnachting gastenverblijf per nacht 2 personen €110,-
Overnachten in de bosloft per nacht (o.b.v. 1 persoon) €80,-
Overnachten in de bosloft per nacht (o.b.v. 2 personen) €140,-
Verhuur van de bosloft per week (o.b.v. 1 persoon, meer personen in overleg)€500,-
Extra opties:
Ontbijt per persoon €15,-
Healingsessie €75,-
Yoga, meditatie of inspiratiesessie €60,-

Impressie van het gastenverblijf bij YogaFarm. Foto’s van de bosloft volgen spoedig.