Persoonlijke retraite

YogaFarm biedt je de mogelijkheid om in retraite te gaan, zodat je je even kunt terug te trekken uit je dagelijkse leven en weer meer in verbinding komt met de natuur en je essentie. In stilte in het bos kun je je weer bewust worden van wie je bent, wat je voelt en even helemaal bijkomen en opladen. Hierbij is de krachtplek in de basis je ondersteuning, maar daarnaast kan ik waar nodig ondersteuning bieden in de vorm van een healing-, een inspiratie-, of individuele yoga- of meditatiesessie. Maar wie weet ervaar je dat deze plek je uitnodigt om alleen maar te zijn!

Je bepaalt hoeveel dagen je wilt komen en samen kijken we bij aankomst of gedurende je verblijf welke ondersteuning passend is bij jouw behoefte. Vaak is er een aanleiding waarvoor je in retraite komt, maar door eerst te aarden op deze krachtige stille plek kun je bewust worden van de onderliggende thema’s die om aandacht vragen. Geen vooropgezet vast plan, zodat we in het moment kunnen afstemmen wat wenselijk is.

Je hebt je eigen bovenverdieping in het huis met twee kamers. Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (kamer ‘de oceaan’) en een kamer met een eenpersoonsbed (kamer ‘de aarde’) en een zithoek waar je kunt ontspannen of wellicht je eigen (yoga/ meditatie) practise kunt doen. Je kunt gebruik maken van de badkamer en de wc die beneden zijn. Een kort verblijf is inclusief biologisch ontbijt. Bij een langer verblijf kun je tevens gebruik maken van de gemeenschapskeuken bij de yogazaal, de bibliotheek voor inspirerende boeken en uiteraard de hele plek met meerdere zit/ stilteplekjes in en rond het bos. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Bel of mail gerust als je specifieke wensen en vragen hebt.

Verblijf Prijs
Overnachting per nacht 1 persoon
o.b.v. een 2 persoonskamer, inclusief ontbijt
€70,-
Overnachting per nacht 2 personen
o.b.v. een 2 persoonskamer, inclusief ontbijt
€120,-
Extra opties:
Healingsessie €75,-
Yoga, meditatie of inspiratiesessie €60,-