Retraite

YogaFarm biedt je de mogelijkheid om een lang weekend in retraite te gaan. Van donderdagmiddag tot en met maandagochtend is er de mogelijkheid om je even terug te trekken uit je dagelijkse leven en bij YogaFarm, weer meer in verbinding te komen met de natuur en je essentie. In stilte in het bos kun je je weer bewust worden van wie je bent, wat je voelt en even helemaal bijkomen en opladen. Hierbij is de krachtplek in de basis je ondersteuning, maar daarnaast kan ik waar nodig ondersteuning bieden in de vorm van een healing-, (voedselbos)inspiratie-, of individuele yoga- of meditatiesessie. Maar wie weet ervaar je dat deze plek je uitnodigt om alleen maar te zijn!

Hoe werkt het?

Je bepaalt hoeveel dagen je wilt komen en samen kijken we bij aankomst of gedurende het weekend welke ondersteuning passend is bij jouw behoefte. Vaak is er een aanleiding waarvoor je in retraite komt, maar door eerst te aarden op deze krachtige stille plek kun je bewust worden van de onderliggende thema’s die om aandacht vragen. Geen vooropgezet vast plan, zodat we in het moment kunnen afstemmen wat wenselijk is.

Je hebt je eigen ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en uitzicht over het bos. Je kunt gebruik maken van een gedeelde badkamer, wc, keuken/ zithoek, bibliotheek en uiteraard de hele plek met meerdere zit/ stilteplekjes in en rond het bos. Er zijn op dit moment twee 2-persoons slaapkamers beschikbaar. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Bel of mail gerust als je specifieke wensen en vragen hebt.

Verblijf
Aankomst vanaf 13 uur/ Vertrek rond 11 uur
Prijs
Overnachting 1 persoon (2 persoonskamer) €75,-
Overnachting 2 personen (2 persoonskamer) €125,-
Extra opties:
Healing €75,-
Yoga, meditatie of (voedselbos)inspiratiesessie €60,-
Ontbijt €7,50
Lunch €12,50
Diner €20,-