Retraite

Van donderdagmiddag tot en met maandagochtend is er de mogelijkheid om je even terug te trekken uit je dagelijkse leven en bij YogaFarm, weer meer in verbinding te komen met de natuur en je essentie. In stilte in het bos kun je je weer bewust worden van wie je bent, wat je voelt en even helemaal bijkomen en opladen. Hierbij is de krachtplek in de basis je ondersteuning, maar daarnaast kan ik waar nodig ondersteuning bieden in de vorm van healing/ coaching, individuele yoga- en of meditatiesessies of begeleiding in cocreatie met de natuur.

Hoe werkt het?

Je bepaalt hoeveel dagen je wilt komen en samen kijken we tijdens een intake hoeveel en welke ondersteuning passend is bij jouw behoefte. Vaak is er een aanleiding waarvoor je in retraite komt, maar door eerst te aarden op deze krachtige stille plek kun je bewust worden van de onderliggende thema’s die om aandacht vragen. Geen vooropgezet vast plan, zodat we in het moment kunnen afstemmen wat wenselijk is. Je hebt je eigen 2-persoonskamer en kunt gebruik maken van een gedeelde badkamer, wc, keuken, woonkamer, bibliotheek en uiteraard de hele plek met meerdere zit/stilteplekjes in en rond het bos.

Hieronder volgt een overzicht van de retraite mogelijkheden. Bel of mail gerust als je specifieke wensen en vragen hebt.

Persoonlijke retraitePrijs
2-daagse weekendretraite
1 overnachting, 1x ontbijt, 1 intake, 1 (healing)sessie 
€150,-
3-daagse weekendretraite
2 overnachtingen, 2x ontbijt, 1 intake, 1 (healing)sessie en 1 eindgesprek
€250,-
4-daagse weekendretraite
3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 1 intake, 1 (healing)sessie en 1 eindgesprek
€325,-
Extra opties:
priveles yoga/ meditatie op maat €60,-
lunch €12,50
diner €20,-