Yogalessen

Bij YogaFarm sluiten de yogalessen aan bij het ritme van de natuur. Een unieke ervaring om je bewust te worden van dit natuurlijke ritme in jezelf en om je heen. Daarom worden de lessen in een cyclus per seizoen aangeboden, waarvoor je je per seizoen kunt opgeven. Tijdens zo’n cyclus kun je elke week (maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond of op de donderdagochtend) in een kleine groep (max 9 personen) deelnemen aan een yogales. De kracht van de formule van zo’n cyclus is dat we gefocused aan onze groei kunnen werken. Zo bouwen we het wekelijks op met telkens terugkerende elementen en voegen we stap voor stap elementen toe ter verdieping.

Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld de vieringen van de seizoensovergangen (meer info: zie agenda). Ook alle aangeboden activiteiten tijdens een seizoenscyclus zijn volledig afgestemd op de energie van het moment en kunnen een mooie ondersteuning zijn in je ontwikkelproces. Dit is het ritme in 2022:

Voorjaarscyclus: zondag 20 maart tot en met 14 juli

  • Deelname aan wekelijkse lessen van maandag 21 maart t/m 7 juli (in totaal 17 lessen). Lesrooster: zie hieronder.
  • Kosten 212,50 euro voor 17 lessen.
  • Opgave kan via sephilips@yahoo.com. Betaling naar keuze: in 1 keer of in twee termijnen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met betaallink waarmee je je plek definitief reserveert.

Zomerintermezzo: 16 juli tot en met 25 augustus (aangepast zomerprogramma: meer info volgt)

Najaarscyclus: 29 augustus tot en met 15 december

  • Deelname aan wekelijkse lessen van maandag 29 augustus t/m donderdag 15 december (in totaal 16 lessen). Lesrooster: zie hieronder.
  • Kosten 200 euro voor 16 lessen.
  • Opgave kan via sephilips@yahoo.com. Betaling naar keuze: in 1 keer of in twee termijnen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met betaallink waarmee je je plek definitief reserveert.

Wil je meer weten over de invulling van de yogalessen? Ga dan naar de pagina ‘Yoga bouwstenen’. En wil je het liever eerst een keer ervaren? Het is altijd mogelijk om een losse les te volgen om van daaruit te bepalen of je wilt deelnemen aan een cyclus.

Lesrooster

DagTijdenLocatie
Maandag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Dinsdag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Woensdag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Donderdag08.45 – 10.00YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Donderdag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen

Lesruimte en omgeving

De lessen vinden plaats in de groepsruimte bij YogaFarm. De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen en rondom zijn ramen met zicht naar het bos. In de winter wordt de ruimte verwarmd door een leemkachel, wat een knusse omhullende warmte geeft. En na de les kunnen we een kopje thee bij het vuur drinken. In de zomer kunnen we gebruik maken van een houten podium midden in het bos. Dat alles draagt bij aan een unieke ervaring van yoga. Een plek waar je echt even uit je dagelijkse leven kunt stappen, bewust kunt zijn van wat je voelt, en volledig kunt ontspannen en weer opgeladen huiswaarts keert.

Tarieven

LesaanbodPrijs
Cyclus (per seizoen)Vaste pakketprijs voor x aantal lessen
Losse les€15,-
Prive les / yoga therapie (75 min)€60,-