Info yogalessen en lesrooster

Bij YogaFarm sluiten de yogalessen aan bij het ritme van de natuur. Een unieke ervaring om je bewust te worden van dit natuurlijke ritme in jezelf en om je heen. Daarom worden de lessen in een cyclus per seizoen aangeboden, waarvoor je je per seizoen kunt opgeven. Tijdens zo’n cyclus kun je elke week op een vast moment (maandag-, dinsdag- of woensdagavond of op de donderdagochtend) in een kleine groep deelnemen aan een yogales. De kracht van de formule van zo’n cyclus is dat we gefocused en opbouwend aan onze groei kunnen werken. Zo bouwen we het wekelijks op met telkens terugkerende elementen en voegen we stap voor stap elementen toe ter verdieping. Een krachtige manier om de impact van yoga en de tijd van het jaar op je persoonlijke ontwikkeling te ervaren.

Daarnaast openen we iedere cyclus met een avond waarin we de energie en intenties voor de periode uitzetten. Met behulp van meditaties, visualisaties en passende rituelen begeleid ik je in deze afstemming. We sluiten de cyclus af met een yoga nidra sessie, waarbij we de intenties in je onderbewustzijn bekrachtigen. De opening en afsluiting zijn uiteraard vrijblijvend. Het is een uitnodiging om je bewust, met aandacht, aan een yogacylus te verbinden. Ook de verschillende activiteiten in deze periode (zie agenda) zijn volledig afgestemd op het seizoen en kunnen een mooie ondersteuning zijn in je ontwikkelproces. In 2021 zijn dit de cycli:

Voorjaarscyclus: donderdag 13 mei t/m donderdag 8 juli.

  • Opening cyclus met meditaties, visualisaties en rituelen op donderdag 13 mei: 19.15- 20.30 uur
  • Lessen van maandag 17 mei t/m donderdag 8 juli (8 lessen)
  • Afsluiting cyclus met yoga nidra op donderdag 8 juli: 19.15-20.30 uur
  • Kosten: 100 euro voor 8 lessen en 25 euro voor de opening en afsluiting (15 euro voor alleen de opening of afsluiting).
  • Alle lessen en activiteiten tijdens deze cyclus vinden buiten plaats.
  • Opgave kan via sephilips@yahoo.com. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met betaallink waarmee je je plek definitief reserveert.

Zomercyclus: zaterdag 10 juli t/m zondag 22 augustus.

  • Meer info volgt nog.

Najaarscylcus: donderdag 26 augustus t/m donderdag 16 december

  • Meer info volgt nog.

Wil je meer weten over de yogavorm die ik aanbied, ga dan naar de pagina ‘Hatha en Raj yoga’. En wil je het liever eerst een keer ervaren? Het is altijd mogelijk om een losse les te volgen om van daaruit te bepalen of je wilt deelnemen aan een cyclus.

Naast wekelijkse lessen binnen de seizoenscyclus, bied ik ook losse activiteiten aan zoals o.a. maanvieringen, meditatie- en yoga nidra avonden. En wil je je yoga practise verdiepen? Dan zijn de verdiepingsdagen misschien wel wat voor jou. Of ga voor extra begeleiding middels yoga therapie; een priveles helemaal afgestemd op jou.

Houdt de agenda in de gaten en geef je op voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten.

Lesrooster

DagTijdenLocatie
Maandag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Dinsdag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Woensdag19.15 – 20.30YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Donderdag08.45 – 10.00YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen

Lesruimte en omgeving

De lessen vinden plaats in de groepsruimte bij YogaFarm. De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen en rondom zijn ramen met zicht naar het bos. In de winter wordt de ruimte verwarmd door een leemkachel, wat een knusse omhullende warmte geeft. En na de les kunnen we een kopje thee bij het vuur drinken. In de zomer biedt de locatie verschillende plekken aan de rand van het bos, waar we midden in de natuur van yoga kunnen genieten. Dat alles draagt bij aan een unieke ervaring van yoga. Een plek waar je echt even uit je dagelijkse leven kunt stappen, bewust kunt zijn van wat je voelt, en volledig kunt ontspannen en weer opgeladen huiswaarts keert.

Tarieven

LesaanbodPrijs
Cyclus (per seizoen)Vaste pakketprijs voor x aantal lessen
Losse les€15,-
Privéles/ yoga therapie (uur)€60,-