Info yogalessen en lesrooster

Het hele jaar door wordt er op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en op de donderdagochtend een groepsles aangeboden, in een groep van maximaal 8 personen. Ik kies er bewust voor om de groepsgrootte te beperken en om maar 1 les per avond aan te bieden. Zo kan ik met volledige aandacht er voor iedereen zijn en is er ook voldoende ruimte voor en na de les om met elkaar in contact te zijn. De lessen zijn afwisselend en afgestemd op de energie van dat moment. De basis van de lessen is gelegen in hatha en raj yoga traditie (zie ‘hatha en raj yoga’ voor meer info), waardoor de lessen altijd vanuit balans (yin versus yang) zijn ingestoken.

Een yogales ervaren is altijd de beste manier om te voelen of de vorm en mijn manier van lesgeven bij je past. Dus ben je geinteressseerd? Neem dan contact met me op voor een gratis proefles. Bekijk het lesrooster hieronder voor de exacte lestijden.

Naast wekelijkse lessen bied ik ook losse activiteiten aan op de donderdagavond, zoals bv. meditatie en yoga nidra en kun je je yoga practise verdiepen door deel te nemen aan verdiepingsdagen (zie agenda).

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een privéles/consult. Hierbij worden de oefeningen helemaal op jouw wensen afgestemd en krijg je handreikingen voor yoga-, ademhalings-  en meditatieoefeningen, die je thuis kunt uitvoeren. Eventueel ook in combinatie met een healing of persoonlijke retraite. Op deze manier kan ik volledig aansluiten bij jouw behoeften en staat je persoonlijke ontwikkeling voorop.

Lesrooster

DagTijdenLocatie
Maandag19.00 – 20.15YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Dinsdag19.30 – 20.45YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Woensdag19.00 – 20.15YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen
Donderdag08.45 – 10.15YogaFarm, Sterrebosweg 1 Dalfsen

Lesruimte en omgeving

De lessen vinden plaats in de groepsruimte bij YogaFarm. De ruimte is gemaakt van natuurlijke materialen en rondom zijn ramen met zicht naar het bos. In de winter wordt de ruimte verwarmd door een leemkachel, wat een knusse omhullende warmte geeft. En na de les kunnen we een kopje thee bij het vuur drinken. In de zomer biedt de locatie verschillende plekken aan de rand van het bos, waar we midden in de natuur van yoga kunnen genieten. Dat alles draagt bij aan een unieke ervaring van yoga. Een plek waar je echt even uit je dagelijkse leven kunt stappen, bewust kunt zijn van wat je voelt, en volledig kunt ontspannen en weer opgeladen huiswaarts keert.

Tarieven

LesPrijs
Groepsles 10 rittenkaart€125,-
Losse les€15,-
Privéles (uur)€60,-
Proeflesgratis