Healing

Healing is een krachtige en effectieve behandeling, die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel kan helpen bij je genezing. Uitgangspunt is een holistisch perspectief dat de oorzaak van een onbalans of klacht (symptoom) dieper ligt. Energetische healing ondersteunt je om niet puur aan de oppervlakte van de onbalans te blijven (symptoombestrijding), maar de dieper liggende oorzaak te helen. Het is een uitnodiging om te voelen wat dit signaal van onbalans je wilt laten zien in je leven en dit met liefdevolle aandacht te helen.

Hoe ziet een healingsessie bij YogaFarm eruit?

Een consult duurt ongeveer 75 minuten en begint met een kort gesprek waarin jij nader toelicht waarvoor je komt. Samen proberen we jouw vraag, intentie voorafgaand aan de healing zo helder mogelijk te krijgen. Tijdens de healing mag je op de massagetafel plaatsnemen, met je kleding aan en een deken over je heen en je ogen te sluiten, je volledig ontspannen, je openstellen en je overgeven aan de werking van de energie. Het is belangrijk dat je alles wat er gebeurt kunt toelaten en je verwachtingen probeert los te laten. Iedere healing is anders, de ene keer ervaar je weinig en een andere keer juist heel veel. Je mag erop vertrouwen dat de energie haar werk doet of je je er nou bewust van bent of niet. Onder begeleiding van mijn handen worden energieblokkades opgeheven en kan energie weer volop stromen op alle plekken waar dit nodig is. Dit is een intuitieve toepassing van een aantal soorten healing afgestemd op het moment; Rigpa Energetic Healing, Dharma Shamanic System en Reiki Usui (onderaan de pagina geef ik een korte uitleg over deze drie healingstromingen).

Vaak geef ik je naderhand nog inzichten en oefeningen mee die jou, passend bij jouw vraag, in het dagelijks leven kunnen ondersteunen. De healing werkt vervolgens nog even door. Dus houd er rekening mee dat je naderhand momenten van rust hebt om een en ander te laten doorwerken.

Doorbraaktraject op healingthema’s

Wil je gericht aan een thema in je leven werken om hierin een doorbraak te genereren? Dan kun je gebruik maken van het doorbraaktraject.

Voorbeelden van doorbraakthema’s zijn:

  • een specifieke lichamelijke klacht of aandoening.
  • onbalans in relaties op werk en/of prive.
  • stress, angsten, onrust, extreme vermoeidheid/burn-out.
  • niet kunnen voelen van je essentie, overspoeld door dagelijkse drukte.
  • werk- en levensrichting kwijt; gebrek aan passie, zingeving, bezieling.
  • gebrek aan aarding, kracht, kunnen aanpakken en doorzetten.
  • belemmerende gedachten of gewoontes, terugkerende patronen.

Het doorbraaktraject bestaat uit 3 healingsessies van elk ongeveer 75 minuten, met telkens ongeveer 3 weken ertussen. Bij aanvang van de eerste sessie bespreken we jouw groeiwens/ healingsthema. In die weken ertussen kan de healing doorwerken en geef ik je gerichte opdrachten mee.

Prijs
Healingsessie (75 min) €75,-
Doorbraaktraject; 3 sessies van 75 min €200,-

Toelichting op de healingstromingen

Rigpa Energetic Healing is een Tibetaanse energetische healing methode. Duizenden jaren geleden is dit systeem ontstaan door Tibetaanse monniken en steeds onder hen doorgegeven. Tot 25 jaar geleden waren deze technieken nog verscholen en geheim, maar inmiddels zijn ze begonnen om het stap voor stap met de wereld te delen. Het Rigpa Energetic Healing systeem bestaat uit helende handelingen, gebaseerd op healing technieken van de ‘Medicin Buddha teachings’. De technieken werken zowel met universele energie als met de energie van de aarde. Rigpa Energetic Healing wordt ook wel het pad van vibrerende healing genoemd. Het zorgt voor een verhoogde trilling (energiefrequentie) bij een individu op zowel fysiek, metaal als energetisch niveau. Elke cel en orgaan trilt op een bepaalde frequentie. Als een orgaan gezond is, is de trillingsfrequentie in harmonie met de rest van het lichaam. Als de trillingsfrequentie is gewijzigd is de harmonie doorbroken en ervaren we ongemakken, pijn en ziektes. Rigpa Energetic Healing zorgt ervoor dat deze frequenties weer in hun natuurlijke staat van welzijn terugkeren. Dit zorgt o.a. voor meer innerlijke rust, ruimte en vertrouwen.

Dharma Shamanic System is een energetische geneeswijze. Het combineert de oeroude Tibetaanse geneeswijze met de traditionele geneeswijze van Australische aboriginal shamanen. Het werkt in eenheid samen met Universele energie en Moeder Aarde energie. Deze geneeswijze is zeer krachtig en dynamisch en helpt je om terug te keren naar je natuurlijke staat van innerlijke vrede en harmonie; vrij van angsten en stress. De methode zorgt er letterlijk voor dat pijnlijke en toxische herinneringen uit het verleden worden verwijdert uit je lichaam, geest en emotionele systeem. Het zorgt voor aanpassingen in je onderbewuste, door bijvoorbeeld met tijdslijnen te werken, dat een diep effect heeft op je dagelijkse leven. Je zult merken dat je makkelijker in het moment kunt leven, authentiek, vrij en vol levenslust.

Reiki Usui is een oorspronkelijke healingmethode van Japanner Mikao Usui (1865-1926). Reiki bestaat uit rei (‘geest’ of ‘ziel’) en ki (‘energie’ of ‘levenskracht’) en betekent universele levensenergie, ook wel prana genoemd. Reiki is een energetisch healing systeem dat door middel van handoplegging universele helende energie doorgeeft. Reiki heeft een harmoniserende en vitaliserende werking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Het Usui Reiki systeem is een eenvoudige, natuurlijke en zeer effectieve methode om Universele levensenergie over te dragen.