Consultinformatie

Hoe ziet een healingsessie eruit?

Een consult duurt ongeveer 75 minuten en begint met een kort gesprek waarin jij nader toelicht waarvoor je komt. Samen proberen we jouw vraag, intentie voorafgaand aan de healing zo helder mogelijk te krijgen. Tijdens de healing mag je op de massagetafel plaatsnemen, met je kleding aan en een deken over je heen en je ogen te sluiten, je volledig ontspannen, je openstellen en je overgeven aan de werking van de energie. Het is belangrijk dat je alles wat er gebeurt kunt toelaten en je verwachtingen probeert los te laten. Iedere healing is anders, de ene keer ervaar je weinig en een andere keer juist heel veel. Je mag erop vertrouwen dat de energie haar werk doet of je je er nou bewust van bent of niet. Onder begeleiding van mijn handen worden energieblokkades opgeheven en kan energie weer volop stromen op alle plekken waar dit nodig is. Dit is een intuitieve toepassing van een aantal soorten healing (meer info zie ‘energetische healing’) afgestemd op het moment.

Vaak geef ik je naderhand nog inzichten en oefeningen mee die jou, passend bij jouw vraag, in het dagelijks leven kunnen ondersteunen. De healing werkt vervolgens nog even door. Dus houd er rekening mee dat je naderhand momenten van rust hebt om een en ander te laten doorwerken.

Doorbraaktraject op healingthema’s

Wil je gericht aan een thema in je leven werken om hierin een doorbraak te genereren? Dan kun je gebruik maken van het doorbraaktraject.

Voorbeelden van healingthema’s zijn:

  • een specifieke lichamelijke klacht of aandoening.
  • onbalans in relaties op werk en/of prive.
  • stress, angsten, onrust, vermoeidheid/burn-out.
  • niet kunnen voelen van je essentie, overspoeld door dagelijkse drukte.
  • werk- en levensrichting kwijt; gebrek aan passie, zingeving, bezieling.
  • gebrek aan aarding, kracht, kunnen aanpakken en doorzetten.
  • belemmerende gedachten of gewoontes, terugkerende patronen.

Het doorbraaktraject bestaat uit 3 healingsessies van elk ongeveer 75 minuten, met telkens ongeveer 3 weken ertussen. Bij aanvang van de eerste sessie bespreken we jouw groeiwens/ healingsthema. In die weken ertussen kan de healing doorwerken en geef ik je gerichte opdrachten mee.

Prijs
Healingsessie (75 min) €75,-
Doorbraaktraject; 3 sessies van 75 min €200,-