Meteen naar de inhoud

Pinksteren weekendretraite

  • door
Wanneer:
mei 26, 2023 @ 17:00 – mei 28, 2023 @ 15:30
2023-05-26T17:00:00+02:00
2023-05-28T15:30:00+02:00
Waar:
YogaFarm
Sterrebosweg 1
Dalfsen
Kosten:
425 euro
Contact:
Sabine Philips
06-24856661

Verblijf een heel weekend in een kleine groep (4 personen) in de krachtige natuur bij YogaFarm. Stap uit je dagelijkse leven en open je voor nieuwe ervaringen, waarbij de natuur je leermeester is en ik je door middel van verschillende oefeningen, op basis van de yogabouwstenen, begeleid. Het weekendprogramma is volledig afgestemd op de energie van het moment en de groep.

Globaal programma

We starten met een avondmaaltijd op vrijdagavond rond het vuur om kennis te maken, om uitleg te geven over het programma en om met behulp van begeleide meditaties te voelen welke intenties er zijn. De zaterdag is een stiltedag. Op deze manier kun je makkelijker voelen wat er bij je speelt en ik reik je een passend programma (ochtend-, middag- en avondsessie met voldoende vrije ruimte) aan om je hierin te begeleiden. Na de ochtendsessie op zondagochtend verbreken we de stilte en is er ruimte om uit wisselen, om ons weer voor te bereiden op de terugkeer en om onze ervaringen in het dagelijkse leven te kunnen integreren. Zondag in de loop van de middag vertrek je weer.

Overnachtingen en het eten

Je overnacht beide avonden in een gedeelde tweepersoonskamer in het gastenverblijf . Deze bevindt zich op de bovenverdieping in het huis en heeft twee tweepersoons kamers (zie de foto’s hieronder voor een impressie). Je kunt daarnaast gebruik maken van de badkamer en de wc die beneden zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de tweede avond alleen in een basic shelter (tarp, bivakzak of natuurlijk van takken en blad) in het bos te slapen. Ik begeleid je in het voorbereiden van een geschikte plek en leen je alle benodigde materialen (bivakzak of tarp met matje en slaapzak) voor een bijzondere nacht in de natuur. Dit kan een extra ondersteuning zijn in het verdiepen van je verbinding met de natuur en je heldere inzichten geven, vanuit de intenties die je hebt gezet.

Ook het eten tijdens het weekend is ondersteunend aan het proces. Het is gebalanceerd volgens ayurveidsche principes en is volledig vegetarisch en biologisch en komt zoveel mogelijk van de plek zelf.

Er is ruimte voor maximaal 4 personen, dus geef je bijtijds op om je plek te reserveren. Aanmelden voor de retraite kan via e-mail; sephilips@yahoo.com. Je ontvangt vervolgens een bevestiginsmail met uitgebreidere informatie over de retraite (programma, paklijst etc.) en een betaalverzoek via tikkie om je plek te reserveren.  De totale kosten inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden zijn 425 euro. Betalen in twee termijnen is mogelijk.